Hagel

Her Ortam İçin Doğru Hava Temizleme Cihazını Seçin!

Hava Temizleme Cihazları

Dünya çapında, hava kirliliği yılda 4,2 milyon insanı öldürüyor. Kötü hava kalitesi sağlığımıza kalıcı hasarlar vererek ömrümüzden birkaç yıl alabilir. Kötü hava kalitesi nedeniyle ortaya çıkan kirli havadaki küçük partiküller kan dolaşımınıza girebilir ve hatta beyninize ulaşabilir. Genel manada bireysel olarak hava kirliliğinin önüne geçmek epey zor görünüyor. Çünkü dış mekanda iyi hava kalitesini bozacak çok sayıda etmen var. Yakın çevrenizde gerçekleşen ağır sanayi faaliyetleri, evinizin yakınındaki otomobil trafiği gibi.

Ancak evinizin içindeki hava kalitesini yükseltme konusunda tüm yetki sizde. Doğru teknoloji ile evinizi ve kişisel otomobilinizi kendiniz ve aileniz için temiz bir hava sahasına dönüştürebilirsiniz.

Mutfak için;

Mutfakta sürekli vakit geçiriyorsanız ve evde çocuk varsa, mutfağınızda veya yakınında bir hava temizleyici olması iyi bir fikirdir. Mutfağınızı muhtemelen yalnızca aralıklı olarak kullanıyorsunuzdur, bu nedenle arıtıcınızı her zaman çalıştırmanız muhtemelen gerekli değildir. Görece az kirletici yemekler pişiriyorsanız, arıtıcıyı da her zaman açmanız gerekmeyebilir. Çorba gibi kirletici yemekleri pişirirken davlumbaz bile yeterli olacaktır. Fakat daha ağır yemeklerin pişmesi sırasında hava temizleme cihazlarına başvurabilirsiniz.

Mutfakta sürekli hava temizleme ihtiyacı olmaması ve evin diğer odalarına kıyasla daha küçük bir alana sahip olması nedeniyle nemlendirme özelliğinden ve boyutundan dolayı Hagel HA-300 hava temizleme cihazını tercih etmek akılcı bir çözüm olacaktır.

Oturma odası için;

Evde zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz oturma odası veya büyük oda gibi daha büyük alanlar için, daha yüksek hacimlerde havayı işleyebilen bir temizleyiciye sahip olmak gerekebilir. Büyük alanlarda sadece siz değil, zararlı küçük parçacıklar, toz, polen ve evcil hayvan tüyleri de çok zaman geçirir. Bu nedenle büyük alanlara etki edebilecek ve yeterli filtreleme özelliklerine sahip hava temizleme cihazlarını tercih etmelisiniz.

Hem salonunuzda sağlıklı bir yaşam alanı yaratması hem de şık tasarımıyla salonda dikkatleri üzerine çekecek olması nedeniyle Hagel Air Wifi 40 modelini tercih edebilirsiniz.

Yatak odası için;

Yatak odası günün yorgunluğunu atıp bir sonraki güne başlayacak enerjiyi depoladığımız bir batarya gibi. Ortalama bir insan zamanının neredeyse yarısını yatak odasında geçiriyor. Bu nedenle yatak odanızdaki havayı temiz tutmak çok önemlidir. Keza çocuklarınızın yatak odasının hava kalitesi de gelişimleri ve sağlıkları için hayati önem taşır.

Bu nedenlerden ötürü hava kirleticilerine karşı yüksek filtreleme özelliklerine ve düşük gürültü özelliklerine sahip Hagel Air Wifi 40 hava temizleme cihazını tercih etmek oldukça iyi bir seçim olacaktır.

Otomobilin için;

İş seyahatleri ve aile tatilleri için aracınızda çok zaman harcıyorsanız sizin de hava temizleme cihazlarını tercih etmeniz gerekir. Arabanızı kötü havadan arındırmak için Hagel Car & Desktop sizin için uygun bir seçenek.

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir